utile

5 lucruri la care sa fii atenta cand cumperi un tablou cu licheni

Piata decoratiunilor cu licheni este una in crestere, iar odata cu aparitia diversilor producatori (atat de materie prima cat si de produse finite) preturile sunt si ele destul de variate. Iata cateva amanunte la care sa fii atenta cand achizitionezi un tablou cu licheni:

1. Detaliile

In primul rand uita-te la portofoliul de produse. Se spune ca o poza face cat 1000 de cuvinte.

Anumite detalii sunt suficiente ca sa te convingi de calitatea produsului.

     

La Creatimoss, atentia la detalii este esentiala. Iti vom trimite mai multe fotografii inainte, in timpul si dupa realizarea produsului, astfel incat sa fii 100% multumita de rezultatul final! Folosim cele mai performante aplicatii de editare grafica pentru a realiza un tablou exact cum iti doresti.

2. Materia prima

Lichenii sunt materiale vii si in general sunt ambalate in cutii. Cele mai frumoase parti sunt cele din partea superioara (aspect rotund). In interiorul cutiei, sunt si parti alungite si nu foarte aspectuase, iar la baza de cele mai multe ori sunt partile care in natura stau in contact cu solul si care nu au un aspect tocmai placut. Pentru a mentine un pret scazut, este esential sa folosesti cat mai mult material, chiar daca rezultatul final nu este tocmai ok. In plus, nu toti producatorii de licheni ofera aceeasi calitate, aspect care se reflecta si in pretul materiei prime.

           

Noi folosim intre 30% si 50% din continutul unei cutii, fapt care ne creste costurile, dar ne ajuta sa obtinem rezultate remarcabile.

3. Suportul

Pe langa licheni, suportul are un rol esential. Desi hartia normala de imprimanta este mult mai accesibila, folosirea unei hartii foto ultra premium ne ajuta sa oferim cele mai bune detalii si culori imaginilor, iar acestea raman perfecte in timp. In plus, este mult mai rezistenta, oferind astfel un suport eficient pentru licheni.

Hartie normala 80 g/cm – Detaliu neterminat

4. Fiscalizarea

Desi nu putem spune ca ne place, preferam sa platim taxe la stat si sa facem lucrurile cat se poate de corect. 🙂

5. Ambalarea

Pentru ca sunt produse fragile, acordam o foarte mare atentie ambalarii corespunzatoare. Folosim cutii rezistente si suficient de multa folie cu bule, pentru ca produsele sa ajunga in siguranta la tine (nu stim daca tie iti place, dar noi adoram sa le pocnim).

Pe langa protectie, vei primi in colet si o punga de cadou pe dimensiunea tabloului (valabil doar pentru dimensiuni standard – maxim A4), din partea noastra, astfel incat ai un cadou gata de oferit si scapi de alte griji.

Articole similare