Poti plasa comanda direct pe site-ul nostru: www.creatimoss.ro

Telefonic la 0733 273 223

Whatsapp: 0733 273 223

Poti achita comanda cu numerar, direct la curier sau cu cardul, prin intermediul Netopia Payments. Pentru a face o plata cu cardul, urmeaza acesti pasi:

> alege produsul sau serviciul pe care dorești să-l plătești și finalizează comanda;>introdu datele cardului în pagina de plată securizată (numărul cardului, data expirării, codul CVV2/CVC2);

> introdu parola 3D Secure primită prin SMS, pentru confirmarea și finalizarea tranzacției online;

> plata se va finaliza rapid, după verificarea parolei;

> vei primi un email de confirmare a platii de la Netopia Mobilpay si un email de confirmare a comenzii de la Creatimoss.

 

Ce este 3D Secure?

3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa și MasterCard care oferă posibilitatea de a utiliza o parolă suplimentară la plata online, pentru a preveni tentativele de fraudă. Această parolă îți va fi solicitată de fiecare dată când vei efectua o tranzacție pe site-ul unui comerciant partener NETOPIA Payments. 3D Secure a apărut ca răspuns la necesitatea dezvoltării unor mijloace prin care să se verifice dacă persoana care face o plată pe Internet este chiar deținătorul real al cardului.  3D Secure are la baza un cod unic asociat fiecărei tranzacții ce te va proteja împotriva utilizării neautorizate a cardului tău.

Livrarea are o taxa unica de 25 de lei, oriunde in Romania, si se face prin curier rapid (DPD).

Daca ai o comanda mai mare de 500 de lei sau ai un cupon special, ai transportul gratuit.

Pentru un tablou standard, timpul mediu de executie este de 2-3 zile, la care se adauga 1-2 zile lucratoare transportul prin curier.

Pentru comenzile personalizate, timpul poate creste in functie de complexitatea proiectului.

In perioade aglomerate (Valentine’s Day, 1 si 8 martie, inceput si sfarsit de an scolar, etc) este posibil ca timpul de executie si livrare sa creasca.

In orice caz, vei fi anuntat daca nu putem realiza comanda intr-un interval de timp util.

Da, in principiu putem realiza aproape orice cerinta. Contacteaza-ne si trimite-ne toate detaliile pe care vrei sa le includem, iar noi iti vom trimite propunerea noastra grafica. In functie de complexitate acest proces poate dura 2-3 zile si este gratuit pentru texte, culoarea parului sau a hainelor. Pentru elemente grafice complexe cum ar fi personalizare față, îmbrăcăminte, fundal (clădiri, mașini, etc), se percepe un tarif suplimentar, in functie de complexitate.

Dupa ce plasezi o comanda, iti vom trimite propunerea grafica, apoi o fotografie cu tabloul final.

Cum avem ok-ul tau, trimitem comanda prin curier rapid.

Da, toate produsele vin insotite de factura fiscala. Chitanta va fi eliberata de catre curier.

Poti urmari statusul livrarii aici folosind numarul de AWB trimis de catre noi in email-ul final.

Pentru ca acordam o mare atentie ambalarii, este putin probabil ca un produs sa ajunga deteriorat.

Daca totusi se intampla acest lucru, te rugam sa ne trimiti in cel mai scurt timp o fotografie doveditoare.

Iti vom inlocui produsul pe cheltuiala noastra in cel mai scurt timp.

Orice produs standard, comandat fara modificari, poate fi returnat in termen de 30 de zile de la primirea coletului.

Produsele personalizate (incluzand, dar nelimitandu-se la: text, nume, culori, etc.) sunt exceptate de la retragere conform OUG 34/2014 Art. 16, pct. c).

Lichenii stabilizati au o durata medie de viata intre 5 si 10 ani, in functie de mediul in care stau. Daca nu se respecta cateva cerinte minime de mentenanta, acestia se pot degrada, astfel ca, este posibila degradarea lor inainte de acest interval. Compania noastra nu isi asuma raspunderea pentru produsele care nu au fost intretinute corespunzator (au stat in soare, caldura, au intrat in contact cu lichide, prezinta socuri fizice, etc.), produsele beneficiind de o garantie de conformitate de 30 de zile, exlusiv pentru defecte de fabricatie.

Pentru a avea produsul cat mai mult te rugam sa tii cont de aceste INSTRUCTIUNI.

In natura, lichenii au o culoarea alba. Lichenii stabilizati, in schimb, pot fi vopsiti cu colorant special in aproape orice culoare. Pentru a vedea lista culorilor disponibile, te rugam sa accesezi aceaasta pagina: creatimoss.ro/culori-licheni/

Lichenii stabilizati nu au nevoie de nicio intretinere in mod deosebit. Totusi, pentru a te bucura de ei cat mai mut timp, te rugam sa tii cont de aceste recomandari: creatimoss.ro/ingrijire-licheni/

Comenzile se pot anula pana in stadiul de propunere grafica. Odata realizata comanda, aceasta nu mai poate fi anulata.